Investigatii Terminalul 4 al Aeroportului International Heathrow, care deserveste Londra, a fost inchis ieri la pranz, dupa ce, la fata locului, a fost gasit un colet suspect. Terminalul a fost complet evacuat de fortele de politie. Alarma privi
Investigatii Terminalul 4 al Aeroportului International Heathrow, care deserveste Londra, a fost inchis ieri la pranz, dupa ce, la fata locului, a fost gasit un colet suspect. Terminalul a fost complet evacuat de fortele de politie. Alarma privind Aeroportul Heathrow, unul dintre cele mai aglomerate din lume, a venit la scurt timp dupa ce oficialitatile australiene au anuntat in cursul diminetii de ieri arestarea celui de-al optulea suspect, care este momentan detinut in Brisbane, relateaza BBC.  Surse din Scotland Yard au confirmat ca sapte dintre cei opt suspecti arestati in cadrul anchetei cu privire la atentatele esuate de la Londra si din Glasgow de saptamana trecuta sunt medici sau studenti care au lucrat in cadrul sistemului national de sanatate publica din Marea Britanie, relateaza BBC. Ultimul arestat in dosarul atentatelor esuate este Mohammad Haneef, medic de origine indiana, in varsta de 27 de ani. In sistemul national de sanatate lucreaza 240.000 de medici, conform estimarilor oficiale, iar dintre acestia 27.000 au fost formati in India, si aproximativ 2.000 in Irak, relateaza AFP. Haneef a fost coleg la Spitalul Halton din orasul Runcorn, din comitatul Cheshire, in nord-vestul Angliei, cu un alt medic arestat duminica dimineata, al carui nume nu a fost inca dat publicitatii, conform AFP.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.