Aflat inca in stare de convalescenta dupa accidentul auto suferit acum zece zile, Vali Badea asteapta sa se refaca si sa intre in programul de pregatire de saptamana viitoare, cand Steaua va fi in Olanda, la Mierlo. Jurnalul National: Vali, dupa un
Aflat inca in stare de convalescenta dupa accidentul auto suferit acum zece zile, Vali Badea asteapta sa se refaca si sa intre in programul de pregatire de saptamana viitoare, cand Steaua va fi in Olanda, la Mierlo. Jurnalul National: Vali, dupa un sezon bun, te-ai accidentat in afara terenului. Vali Badea: Pentru mine a fost un ghinion, dar si noroc. Putea sa se intample si mai rau. E bine ca sunt cu echipa aici, chiar daca nu fac antrenamente.  Ce faci in perioada asta? Merg la sala si fac pregatire fizica pentru toate grupele de muschi. Sper ca in Olanda sa incep si eu pregatirea.  N-ai apucat sa lucrezi direct cu Hagi. Am tot timpul si sper s-o fac cat mai mult timp cu rezultate cat mai bune.  Va asteapta un sezon greu. Asa e, dar Steaua trebuie sa ajunga din nou in grupele Ligii Campionilor. Este foarte important sa ne calificam. In campionat sunt multe echipe care si-au anuntat candidatura la titlu, dar sper sa fie anul Stelei si sa nu mai asteptam penultima etapa, cand jucam cu Dinamo.  Ce zici de concurenta din atac? E foarte bine. Campionatul trecut l-am terminat in atac cu mine si cu Victoras Iacob si se acumulase o stare de oboseala. De acum, antrenorul are de unde sa aleaga.  Visezi la nationala? Ma gandesc mereu sa-mi fac datoria la echipa de club. Daca va fi nevoie de mine si la nationala, ar fi o noua realizare de-a mea pe plan fotbalistic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.