Urziceiul a trecut de Dinamo cu 7-6 (1-3, 3-3), golurile ialomitenilor fiind marcate de Danalache (3), Mara (73) si D. Munteanu (77p), iar pentru Dinamo au inscris Bratu (23), Musat (32) si Chiacu (38). La penalty-uri au marcat Predescu, Fernandes si
Urziceiul a trecut de Dinamo cu 7-6 (1-3, 3-3), golurile ialomitenilor fiind marcate de Danalache (3), Mara (73) si D. Munteanu (77p), iar pentru Dinamo au inscris Bratu (23), Musat (32) si Chiacu (38). La penalty-uri au marcat Predescu, Fernandes si Ropotan pentru Dinamo si Onofras, Bilasco, Galamaz si Bordeanu pentru Urziceni. Au ratat Moti, Margaritescu (Dinamo), D. Munteanu (Unirea Urziceni). Dinamo (antrenor M. Rednic) a inceput partida cu Lobont - Blay, V. Nastase, Moti, Musat - Chiacu, Ropotan, Cristea - Oprita, Danciulescu, Bratu; au mai jucat Romanovs, Scarlatache, Fernandes, Margaritescu, Codreanu, Mendy si Predescu. Unirea (antrenor D. Petrescu) a evoluat cu Oltean - E. Nicu, Galamaz, Rohat, Golovatenko - C. Petre, Marginean, Negru, Paduretu - Danalache, B. Stancu; au mai jucat Stelea, Mara, Onofras, Haciatrian, Bilasco, Balauru, Cr. Constantin, Fl. Ganea, D. Munteanu. In finala mica a turneului, disputata tot sambata, FC Farul s-a impus in fata Otelului tot in urma loviturilor de departajare, scor 3-2 (0-0, 0-0). Au marcat I. Apostol, Florea si Ciobanu pentru Farul, respectiv G. Paraschiv si Giurgiu pentru Otelul. "Ca in fiecare an, avem obiectiv clar: cupa, campionat si cupele europene. Normal ca avem echipa de cinci stele, antrenor de cinci stele, dar asta nu inseamna ca nu mai avem de lucrat", a comentat Bratu la finalul turneului. Dan Petrescu (foto) a afirmat ca, in finala, scorul la pauza, 3-1 pentru Dinamo, a fost unul mincinos. "A fost un turneu binevenit, avand in vedere ca am lucrat doar doua saptamani de la reluarea pregatirii. Scorul de 3-1 in favoarea lui Dinamo la pauza era unul mincinos. S-a vazut ca avem nevoie de doi portari, pe langa Stelea, pentru ca suntem deficitari in acest compartiment. Dinamo chiar are echipa de cinci stele, au tot ce le trebuie si trebuie sa fim realisti, acum le-au lipsit foarte multi jucatori", a precizat Petrescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.