Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu va fi cap de lista pentru liberali la alegerile pentru Parlamentul European. Anuntul a fost facut ieri de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, la finalul unei sedinte BPC, desfasurata la Brasov,
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu va fi cap de lista pentru liberali la alegerile pentru Parlamentul European. Anuntul a fost facut ieri de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, la finalul unei sedinte BPC, desfasurata la Brasov, axata pe problemele organizatorice ale partidului. Liderul PNL a anuntat, totodata, ca secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a fost numit seful campaniei pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, Adrian Cioroianu a fost exclus temporar de pe lista eurocandidatilor. Liderul PNL a precizat ca principalul adversar in campania pentru PE va fi PSD. (L.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.