Daca nu va semna un contract cu gruparea din Banie, Andrei Ionescu va fi suspendat pe o perioada de doi ani. "Indiferent de ce ii spun avocatii si impresarii din Olanda, va ramane suspendat doi ani, daca nu se va razgandi. Vom cere la UEFA si FIFA ca
Daca nu va semna un contract cu gruparea din Banie, Andrei Ionescu va fi suspendat pe o perioada de doi ani. "Indiferent de ce ii spun avocatii si impresarii din Olanda, va ramane suspendat doi ani, daca nu se va razgandi. Vom cere la UEFA si FIFA ca in aceasta perioada sa nu se antreneze cu nici o echipa din Romania si nici din strainatate", a declarat directorul executiv al Craiovei, Ovidiu Costesin.  REFUZ. Desi conducerea Universitatii i-a oferit un salariu de 100.000 de dolari pe an, "micul Balaci" nu vrea sa semneze cu nici un chip cu gruparea din Banie, spunand ca are mai multe oferte din Olanda. El era obligat, conform ROAF, ca la finalul contractului de junior sa semneze pe o perioada de minimum trei ani cu Stiinta, deoarece a fost crescut de acest club. Altfel, in cea de-a doua partida de verificare din Austria, oltenii au invins cu 4-0 formatia Wurmla din liga a treia austriaca. Golurile au fost marcate de Baird, Dina, Bornescu (pen.) si Wobay. In acest meci a debutat, in ultimul sfert de ora al partidei, noua achizitie de la Antipozi a Universitatii, Spase Dilevski, care a evoluat pe postul de mijlocas dreapta. Accidentat in primul amical cu Schwadorf, portarul de rezerva Nicusor Banica are doar contuzie. Maine, oltenii vor intalni echipa din liga secunda ucraineana Zorja Lugansk, apoi, la 7 iulie, pe ungurii de la FC Sopron.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.