"Acuzatiile de coruptie facute la adresa Nestle Romania si a Directorului General sunt revoltatoare si false. Principiile Nestle de Conduita in Afaceri interzic in mod explicit orice forma de coruptie.
La solicitarea agentului constatator Dan Ion, pe data de 21.06.2007 soferul prezent alaturi de Dl. Paul Nuber a platit conform legislatiei in vigoare pe loc amenda in valoare de 175,5 RON, si a primit de la agent chitanta in original cu seria PC_A nr. 561668.
In procesul verbal constatator seria PCA nr. 1669326 semnat de agentul constatator, la rubrica "alte mentiuni" nu sunt mentionate actiuni sau intentii de actiuni neconforme cu legea, ceea ce demonstreaza ca acestea nu au avut loc.
Dl. Paul Nuber a cooperat cu reprezentantii Ministerul Internelor si Reformei Administrative si a respectat toate solicitarile acestora.
In ultimele zile am citit cu deosebita preocupare cele 2 articole aparute in ziarul Gardianul, ale carui autor este Dl. Augustin Andreiu.
In aceste articole sunt facute o serie de acuzatii de coruptie grave referitoare la compania noastra si reprezentatul acesteia care nu corespund realitatii si care aduc prejudicii majore imaginii companiei noastre."