Antrenorul lui Zaglebie Lubin a declansat deja un razboi psihologic inaintea "dublei" cu Steaua, din turul II preliminar al UEFA Champions League, si l-a atacat pe Gica Hagi, antrenorul "ros-albastrilor. Michiewicz a declarat ca "Regele" a fost un ma
Antrenorul lui Zaglebie Lubin a declansat deja un razboi psihologic inaintea "dublei" cu Steaua, din turul II preliminar al UEFA Champions League, si l-a atacat pe Gica Hagi, antrenorul "ros-albastrilor. Michiewicz a declarat ca "Regele" a fost un mare jucator, insa nu isi aminteste ca acesta sa fi reusit mari performante ca tehnician, informeaza site-ul oficial al gruparii poloneze.
"Le-am spus jucatorilor mei sa fie increzatori. Steaua are experienta europeana, anul trecut a jucat semifinalele Cupei UEFA, iar anul acesta a jucat in Liga Campionilor, intr-o grupa din care a facut parte si Real Madrid. Este o echipa cu care nu ne-am fi dorit sa jucam, capabila sa castige un meci si acasa, si in deplasare. Dar daca asa s-a intamplat, asta este, se putea si mai rau. Hagi a fost un jucator excelent, dar acum este antrenor si sunt doua profesii diferite. Nu imi amintesc sa fi reusit mari performante ca antrenor. Asa ca nu privesc prin prisma numelui, ci doar ca pe un antrenor al unui grup bun. De obicei insa, echipele bune au antrenori buni", a spus tehnicianul polonez. Michniewicz crede ca scoala romaneasca de fotbal este mai buna decat cea poloneza. "Jucam insa 11 la 11, iar meciurile incep de la 0-0. Orice se poate intampla", a spus polonezul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.