Rapid - Cristiano Bergodi s-a plans de subtirimea lotului Chiar daca Buga si Maldarasanu au ramas in Giulesti, cei mai multi dintre jucatorii "alb-visinii" considera ca gruparea de sub Podul Grant nu este printre favoritele la titlu.Cele patru a
Rapid - Cristiano Bergodi s-a plans de subtirimea lotului Chiar daca Buga si Maldarasanu au ramas in Giulesti, cei mai multi dintre jucatorii "alb-visinii" considera ca gruparea de sub Podul Grant nu este printre favoritele la titlu.Cele patru achizitii facute de clubul feroviar in acest intersezon, camerunezul Boya, muntenegreanul Bozovici, Grigorie si brazilianul Cesinha, dar in primul rand revenirile lui Maldarasanu si Buga i-au mai linistit putin pe jucatorii din garda veche. "Acum incepem sa prindem contur. Eram cam putini la antrenamente si ne faceam griji", a spus capitanul Vasile Maftei, care-si facea mari probleme dupa ce Rapid a ramas fara Ionel Ganea, Zicu, Badoi, Viorel Moldovan, retras din activitate, si fara antrenorul Razvan Lucescu.   SUSPICIOSI. Totusi, la finalul meciului amical cu Petrolul de duminica seara, castigat de Rapid cu 3-2, antrenorul Cristiano Bergodi a avertizat: "Este nevoie de rabdare, pentru ca e dificil sa schimbi sistemul, mai ales dupa ce o buna parte din timp ai doar 15 jucatori la pregatiri". Ionut Mazilu considera ca in noul campionat "alb-visiniii" vor pleca la drum cu sansa a doua. "Dupa transferurile pe care le-au facut, Dinamo si Steaua par a fi favorite la titlu, insa noua ne convine sa fim outsideri. Postura de outsideri ne avantajeaza si speram sa terminam noi pe primul loc, nu cum s-a intamplat anul trecut, cand am fost cotati cu prima sansa si nu am reusit sa ne clasam in primele trei locuri", a spus atacantul giulestean. In opinia lui Maftei, Rapid nu se regaseste in momentul de fata printre granzii campionatului: "Marile puteri sunt Steaua, Dinamo si CFR Cluj, dar speram sa facem treaba buna, pentru ca si la noi au venit jucatori de valoare". Altfel, giulestenii si-ar putea completa lotul prin achizitionarea fundasului dreapta brazilian Marcos Tamandare, de la Corinthians.   Copos a fost injurat de fani Rapid a sarbatorit duminica, printr-un meci amical cu Petrolul Ploiesti, castigarea primului titlu de campioana din istoria clubului. Noua dintre jucatorii care au cucerit in urma cu 40 de ani cea dintai cununa de lauri a gruparii feroviare, Raducanu, Motroc, Jamaischi, Motroc, Lupescu, Nasturescu, Neagu, Kraus si Codreanu, au fost felicitati si premiati de patronul George Copos (foto). Fanii prezenti in tribunele Stadionului Giulesti-Valentin Stanescu si-au ovationat indelung idolii care au scris istorie in urma cu patru decenii. In schimb, principalului actionar al Rapidului, care a fost huiduit la scena deschisa, i-au fost adresate numeroase injurii si i s-a cerut sa plece de la Rapid. "Mi-ar parea rau ca eu sa fiu cauza injuraturilor primite de patron", a spus Marius Maldarasanu, care a fost pe punctul de a parasi Giulestiul. "Probabil ca domnul Copos a fost huiduit pentru ca au plecat cativa jucatori care au fost iubiti aici", a spus Costin Lazar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.