In doua comunicate de presa politistii explica felul in care doua masini germane de lux, un Mercedes si un BMW, au fost oprite in trafic pe strazi din Romania si recuperate de la cei care le conduceau. Astfel, in noaptea de vineri spre sambata, polit
In doua comunicate de presa politistii explica felul in care doua masini germane de lux, un Mercedes si un BMW, au fost oprite in trafic pe strazi din Romania si recuperate de la cei care le conduceau. Astfel, in noaptea de vineri spre sambata, politistii Biroului de Politie al Autostrazii Bucuresti? Pitesti au oprit in trafic, la kilometrul 73, un BMW inmatriculat in Italia, la volanul caruia se afla Marius N., un gorjean domiciliat in Targu-Jiu. Verificand masina, politistii au aflat ca aceasta era data disparuta in Italia, figurand pe lista masinilor furate din 8 iunie. Masina a fost confiscata de politisti, dusa la un sediu judetean si sigilata, iar celui care o conducea i s-a facut dosar penal. Potrivit Mediafax, dupa cateva ore, insa pe Litoral, politistii au oprit un alt roman care conducea un Mercedes C220 cu numere de Italia. Masina figura si ea ca furata in evidentele politiei italiene. Soferul oprit in trafic in Eforie Nord, constanteanul Beinur G. din Mangalia, a prezentat la control talonul si cartea verde de la o alta masina, similara celei pe care o conducea. "S-a stabilit ca placutele de inmatriculare, certificatul si Cartea Verde apartin altui autoturism, aceeasi marca si acelasi tip", precizeaza Politia. Barbatul le-a declarat politistilor ca a cumparat masina de la un roman, platind pentru ea un avans de 5000 de euro, si ca nu stia ca aceasta figureaza ca fiind furata din Italia. Si acest Mercedes, fabricat in 2005, a fost confiscat si sigilat de politisti, care i-au facut soferului dosar penal pentru complicitate la furt. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.