Marius Maldarasanu, cel mai vechi rapidist din actualul lot (de noua ani in Giulesti), a revenit la sentimente mai bune fata gruparea de sub Grant si a discutat ieri, cu directorul general Constantin Zotta si cu antrenorul Cristiano Bergodi, reven
Marius Maldarasanu, cel mai vechi rapidist din actualul lot (de noua ani in Giulesti), a revenit la sentimente mai bune fata gruparea de sub Grant si a discutat ieri, cu directorul general Constantin Zotta si cu antrenorul Cristiano Bergodi, revenirea la echipa. Mijlocasul anuntase la reluarea pregatirilor ca vrea sa plece in strainatate, dar Rapid a cerut 350.000 de euuo pentru transfer.
Decizia lui Maldarasanu (32 de ani) a compromis ieri transferul mijlocasului polonez Piotr Gyza, care urma sa semneze un contract pentru doi ani cu gruparea din Giulesti. Internationalul polonez, in varsta de 27 de ani si care a evoluat ultima data la MKS Cracovia, a sosit sambata la Bucuresti. Ieri, dupa ce Maldarasanu a anuntat ca revine la Rapid, sefii din Giulesti au renuntat la transferul lui Gyza. Motivul oficial a fost acela ca polonezul a invocat probleme de comunicare!
Coman vrea in Spania
Portarul rapidist Danut Coman a declarat sambata ca sunt discutii in privinta sa cu mai multe cluburi din Europa si a precizat ca nu are o preferinta, insa crede ca s-ar adapta mai bine in Spania."Sunt discutii cu mai multe echipe din Europa. Ma gandesc si eu sa joc intr-un campionat puternic, sa castig mai multa experienta si ma gandesc si la partea financiara, care nu e deloc de neglijat. Vom vedea in zilele urmatoare. Nu am o preferinta anume, dar cred ca m-as adapa mai bine in Spania", a spus Coman, care este dorit de Levante. Portarul a facut referire si la situatia echipei. "Au plecat foarte multi jucatori buni, care ne-au ajutat foarte mult. Personal imi doresc sa mai vina cativa jucatori de valoare, altfel ne va fi foarte greu", a adaugat Coman. Fundasul Ionut Rada s-a aratat increzator in viitorul cu tehnicianul Cristiano Bergodi. "Am mai lucrat cu un antrenor italian la FC National, stiu cat de cat sistemul si speram ca impreuna sa facem o echipa ca sa ne batem sus la campionat. La antrenamente suntem putini, au plecat foarte multi jucatori de baza si speram ca cei care vor veni sa isi faca datoria. N-avem cum sa ne dam batuti inainte sa inceapa lupta", a afirmat Rada. Atacantul Ionut Mazilu crede ca Rapid a pierdut din omogenitate fata de anul trecut. "Sper sa plecam in demaraj in primul rand si sa terminam in viteza maxima campionatul. Fata de echipa de anul trecut, s-a pierdut din omogenitate. Au venit jucatori valorosi, suntem la inceput si nu pot spune daca este unitate mai mare decat anul trecut. Razvan Lucescu era de mult aici, ne stia pe fiecare in parte si usor-usor vom deveni din nou un grup", a precizat Mazilu. Altfel, aseara, in Giulesti, jucatorii rapidisti urmau sa sarbatoreasca, alaturi de suporteri si de foste glorii ale clubului, 40 de ani de la castigarea primului titlu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.