• Unul din promourile de pe TVR are multa treaba cu femeile. Le tot cheama undeva. Era sa ma duc si eu, dar cind am aflat despre ce era vorba, am renuntat.

„Femeile sint chemate la telenovela «Isabel in cautarea iubirii»", asa suna promoul, iar dupa el vine unul in care sint chemati barbatii la nu stiu ce film. Ce ma intreb: oare ce se intimpla cu eventualii cetateni de sex masculin care ar dori s-o insoteasca pe Isabel in cautarea iubirii? Sta cineva cu ochii pe ei si-i arde cu pliciul daca ii prinde in fata televizorului? Mare chestie, parca nu se pot deghiza. Au intrat barbati deghizati la Chippendales, daramite la Isabela asta.

• Deci, da. Iar o sa va zic de Silviu Prigoana. Nu ma injurati, sint nevinovata! Ce vina am eu ca, de cite ori deschid televizorul, dau peste el?

De data asta insa, am impresia ca am picat chiar intr-un moment esential al carierei lui de om de televiziune. Sa va explic: reality show-ul prigonian de pe Romantica TV se cheama „Singur acasa". Adica, „Singur acasa", fara Bahmuteanu. Asa au si stat lucrurile, simbata seara, pina cind sotia intermitenta a lui Prigoana a dat buzna peste el si invitatii lui. Degeaba, cu delicatetea-i caracteristica, gazda show-ului i-a facut politicoasa rugaminte „Mama, lasa-ma, ca mai am zece minute, lasa-neeee, hai, lasa-ne, ca tocmai discutam despre ma-ta!". Ea, nimic, s-a asezat la masa si acolo a ramas, pina la sfirsitul emisiunii. Sa vezi scandal ce urmeaza dupa asta. Romantica o sa-i taie lui Prigoana din salariu, ca si-a incalcat contractul, Prigoana o sa-i taie lui Bahmu din banii de shopping, Bahmu o sa-i taie ciinelui din banii de crantanele si tot asa. De cistigat o sa cistige doar domnul In Direct, de la o televiziune careia nu mai vreau sa-i dau numele, ca e reclama, unde se vor negocia si transa toate aceste penalizari.