Marius Niculae, la Aberdeen Desi era dat ca sigur la Bursaspor, Marius Niculae va ajunge in cele din urma la echipa scotiana Aberdeen, locul 3 in ultima editie de campionat. Ieri, atacantul roman urma sa efectueze vizita medicala, iar in cazul in ca
Marius Niculae, la Aberdeen Desi era dat ca sigur la Bursaspor, Marius Niculae va ajunge in cele din urma la echipa scotiana Aberdeen, locul 3 in ultima editie de campionat. Ieri, atacantul roman urma sa efectueze vizita medicala, iar in cazul in care nu au aparut alte probleme, va semna un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe inca unul. Ultima oara la echipa germana Mainz, "Sageata" va incasa un salariu anual de 450.000 de euro.   Andone abia il asteapta pe prietenul de o viata, Rednic Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone , sustine ca disputa cu Mircea Rednic nu va dauna prieteniei dintre cei doi. "Suntem amici de la sase ani, iar contrele pe care le-am avut au fost profesionale. Abia il astept, dar nimic nu poate strica prietenia dintre noi", a spus "Ando".  GLORIA BUZAU. Comisia pentru Acordarea Licentei Cluburilor a decis ieri, cu unanimitate de voturi, acordarea dreptului de a activa in Liga I a clubului Gloria Buzau. Clubul buzoian a promovat in prima divizie, dar nu participase la procesul de licentiere alaturi de celelalte echipe din Liga a II-a, deoarece la sfarsitul turului campionatului trecut nu se afla intre primele cinci locuri din Seria I.   GIMNASTICA. Echipa feminina a Romaniei a castigat triunghiularul de la Vitoria, la care a intrecut reprezentativele Italiei si Spaniei. Concursul a marcat revenirea in competitii a triplei campioane olimpice Catalina Ponor, care a evoluat la doua aparate, barna si sarituri. La individual concurs, victoria a revenit campioanei mondiale Vanesa Ferrari (Italia), care a fost urmata de Steliana Nistor si de Andrea Grigore.   UCRAINA. Sahtior Donetk a invins cu 1-0 pe Neuchatel Xamax, intr-un meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire din Elvetia. La ucraineni, Ciprian Marica si Razvan Rat au fost trimisi in teren de antrenorul Mircea Lucescu in repriza secunda. Aflata in Austria, Dinamo Kiev, cu Tiberiu Ghioane titular in prima repriza, a dispus cu 1-0 de Wacker Innsbruck.   COPA AMERICA. Echipa Braziliei a invins cu scorul de 3-0 reprezentativa statului Chile in cea de-a doua etapa a grupei B de la Copa America, turneu care are loc in Venezuela. Eroul partidei a fost Robinho, care a inscris toate cele trei goluri ale selectionatei "cariocas". Intr-un alt meci, Mexic a dispus de Ecuador cu 2-0, asigurandu-si calificarea in sferturile de finala, indiferent de rezultatele ultimei etape.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.