Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a pasit cu dreptul in grupa B din cadrul diviziei secunde a Euro 2007, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Timisoara, si a bifat deja doua victorii consecutive impotriva selectionatelor Munteneg
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a pasit cu dreptul in grupa B din cadrul diviziei secunde a Euro 2007, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Timisoara, si a bifat deja doua victorii consecutive impotriva selectionatelor Muntenegru si Croatia. Dupa un debut furtunos cu Muntenegru, de care au trecut cu 73-68, sambata seara, tricolorele pregatite de Madalin Pipera au pus la zid si Croatia, cu scorul de 63-59, rezultat care le-a asigurat calificarea in faza superioara a competitiei care a adunat la start 19 reprezentative de pe Batranul Continent. Cu "neo-zeelandeza" Pavel in forma maxima, pivotul nostru trecandu-si in cont 27 de puncte si 12 recuperari, dar si cu "spiridusii" Uiuiu (11 p) si Pop (8 p) extrem de utili in ambele faze, Romania si-a intarit prima pozitie din clasamentul grupei B si se anunta ca mare favorita la obtinerea unei performante continentale, mai ales ca mai avea de disputat doua meciuri mai lejere, impotriva Luxemburg si a Finlandei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.