Inspectorii aflati in control pe litoral au cerut ca masinile, ATV-urile si animalele sa nu mai aiba acces pe plaja. In urma controlului efectuat de inspectori la firmele de pe litoral, au fost aplicate amenzi cuprinse intre 1.000-5.000 lei pentru ut
Inspectorii aflati in control pe litoral au cerut ca masinile, ATV-urile si animalele sa nu mai aiba acces pe plaja. In urma controlului efectuat de inspectori la firmele de pe litoral, au fost aplicate amenzi cuprinse intre 1.000-5.000 lei pentru utilizarea de angajati fara forme legale de munca sau comert ilegal.  Suma totala a amezilor aplicate de inspectori in perioada 18-30 iunie se ridica la aproximativ 500.000 de lei. De data aceasta, controlul discotecilor in aer liber, al barurilor si al restaurantelor al caror program muzical depasea ca zgomot limita admisa au fost doar avetizate, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie si amendate, daca problemele nu vor fi remediate. Pentru a controla firmele de pe litoral daca introduc incasarile in casele de marcat fiscale, Garda Financiara va suplimenta numarul inspectorilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.