Valoarea ofertelor de titluri lansate in SUA in trimestrul al doilea s-a plasat la 4.530 mld. dolari, in crestere cu 15% fata de perioada similara din 2006, iar Citigroup si JP Morgan s-au mentinut pe primele locuri in privinta volumului tranzactiilo
Valoarea ofertelor de titluri lansate in SUA in trimestrul al doilea s-a plasat la 4.530 mld. dolari, in crestere cu 15% fata de perioada similara din 2006, iar Citigroup si JP Morgan s-au mentinut pe primele locuri in privinta volumului tranzactiilor intermediate, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
Citigroup a intermediat oferte de actiuni in valoare de 398,1 mld. dolari, in vreme ce JPMorgan si Deutsche Bank au aranjat tranzactii de 338,5 mld. dolari, respectiv 291,1 mld. dolari, potrivit datelor Thomson Financial. Valoarea comisioanelor totale percepute a crescut cu 2%, la 7,7 mld. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.