Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" a anuntat ca oficialii lui Real Madrid au contactat deja clubul din Roma pentru se interesa de Chivu, insa conducerea gruparii italiene a spus ca asteapta un raspuns de la FC Barcelona si deocamdata nu poate ne
Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" a anuntat ca oficialii lui Real Madrid au contactat deja clubul din Roma pentru se interesa de Chivu, insa conducerea gruparii italiene a spus ca asteapta un raspuns de la FC Barcelona si deocamdata nu poate negocia cu rivala catalanilor. "La sediul Romei, s-a primit un telefon de la Real, care s-a interesat de disponibilitatea clubului din capitala Italiei de a-l vinde pe fundas, precum si de pretul pentru care l-ar lasa sa plece pe roman pe <<Santiago Bernabeu>>. Raspunsul Romei pentru Madrid a fost ca asteapta decizia Barcelonei si ca pana nu se clarifica situatia, nu poate negocia cu eterna rivala a Barcei", noteaza "El Mundo Deportivo". Un alt cotidian, "Sport", scrie ca AS Roma si Chivu vor alege intre ofertele de la FC Barcelona si Inter Milano, luni sau marti. FC Barcelona a cheltuit deja aproape 49 de milioane de euro in aceasta vara, achizitionandu-i pe Thierry Henry (24), Yaya Toure (9) si Eric Abidal (15,8), si ofera pentru Chivu intre 14 si 15 milioane de euro, potrivit "Sport". Presa italiana sustine ca fundasul Cristian Chivu va deveni luni sau, cel mai tarziu, marti, jucatorul lui Inter Milano, dupa ce actuala campioana a Italiei ofera 14 milioane de euro pentru roman, plus coproprietatea lui Victor Obinna. Potrivit "Eurosport.it", patronul lui Internazionale, Massimo Moratti, si administratorul delegat de la AS Roma, Rosella Sensi, se vor intalni pentru a pune capat aceste lungi "telenovele". Chivu va semna un contract pe patru sezoane, de circa 4,5 milioane de euro pe sezon, o oferta, potrivit sursei citate, de nerefuzat pentru fotbalist si mai mare decat cea a Barcelonei, care nu il considera pe roman un jucator de top. Sursa citata noteaza ca jucatorul si fratii Becali, cei care il reprezinta pe Chivu, sunt de acord cu propunerea lui Inter. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.