Grupul Boromir Ramnicu Valcea, cu activitati in industria de morarit si de panificatie, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproape 100 de milioane euro, in crestere cu circa 25% fata de 2006.
"Ne-am bugetat o crestere de 10% a cif
Grupul Boromir Ramnicu Valcea, cu activitati in industria de morarit si de panificatie, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproape 100 de milioane euro, in crestere cu circa 25% fata de 2006.
"Ne-am bugetat o crestere de 10% a cifrei de afaceri, dar va fi de minimum 25%, astfel ca speram sa ne apropiem de 100 de milioane euro", a declarat presedintele grupului, Dinel Boromiz, citat de Mediafax. Acest avans este sustinut de cresterea cantitativa si calitativa a productiei, a adaugat Boromiz. Grupul este in proces de consolidare si de reorganizare prin fuziunea unor firme sau relocarea unei sectii de productie. Astfel, societatile Amylon, Comcereal, Extrasib si Panmed Medias vor fuziona prin absorbtie cu firma Moara Cibin. Totodata, fabrica Boromir Prod Buzau va fuziona cu alte doua firme din grup, Boromir Pan Hunedoara si Eurostar Invest Buzau.
O alta schimbare este mutarea sectiei de glucoza a companiei Amylon din Sibiu, care va vinde terenul de aproape 25.000 metri patrati pentru 9,4 milioane euro unei firme controlate de fondul de investitii austriac Immoeast.
De asemenea, Moara Cibin isi va majora capitalul social cu 8,08 milioane de lei, la 10,77 milioane de lei, iar Boromir Prod Buzau a aprobat si o majorare de capital, de 13,3 milioane de lei, la 14,36 milioane de lei.
Grupul Boromir, cu sediul central in Ramnicu Valcea, reuneste firme cu diferite activitati in sectorul de morarit si de panificatie, de la achizitia de materii prime si procesarea graului la fabricarea de produse de panificatie sau de patiserie. Oferta sa include peste 70 de produse, printre care faina, malai, paine, paste fainoase, cozonaci, produse de patiserie si cofetarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.