Milanezii par favoriti in disputa pentru Chivu, desi Real i-a oferit romanului cel mai mare salariu.

Ziua de astazi poate fi ultima dintr-o serie lunga pina la enervare in care numele lui Chivu a fost plimbat prin componenta a cel
Milanezii par favoriti in disputa pentru Chivu, desi Real i-a oferit romanului cel mai mare salariu.

Ziua de astazi poate fi ultima dintr-o serie lunga pina la enervare in care numele lui Chivu a fost plimbat prin componenta a cel putin doua echipe importante. Inter pare sa se fi dovedit mai abila in negocierile cu AS Roma, cu jucatorul si impresarul sau. Barcelona, aflata in relatii excelente cu fosta echipa a romanului, a plusat in ultima runda a negocierilor si a oferit 15 milioane de euro plus francezul Giuly. Catalanii au fost totusi devansati de Internazionale, care a fost preferata de jucator. Unul dintre site-urile serioase ale continentului, eurosport.com, anunta chiar ca astazi s-ar putea parafa intelegerea dintre capitolini si milanezi. Atit fotbalistul, cit si impresarul sau, Ioan Becali, se afla la Milano asteptind finalizarea discutiilor. La Inter, Chivu ar urma sa aiba un salariu de 4,5 milioane de euro pentru fiecare dintre cei patru ani de contract.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.