Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, sen
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas. Ea a precizat ca aceasta suspendare a ordinului va fi valabila pina la pronuntarea instantei de fond in privinta actiunii de anulare a decretului presedintelui Traian Basescu.

Corneliu Vadim Tudor si-a declarat satisfactia ca justitia a functionat de aceasta data, aratind ca, daca se mergea in continuare pe aceasta "samavolnicie", ar fi recurs la cai de atac in instantele europene.

"Nu poti sa iei cuiva ceva ce a dat alt presedinte. Nu intra in logica lucrurilor, in bunul-simt al oamenilor civilizati", a sustinut presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. (D.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.