Giulestenii au pus ochii pe un international polonez  Plecarile unor jucatori importanti din angrenajul echipei i-au facut pe sefii din Giulesti sa caute inlocuitori pentru acestia. Dupa ce acum trei zile l-au luat pe Cesinha din Portugal
Giulestenii au pus ochii pe un international polonez  Plecarile unor jucatori importanti din angrenajul echipei i-au facut pe sefii din Giulesti sa caute inlocuitori pentru acestia. Dupa ce acum trei zile l-au luat pe Cesinha din Portugalia, feroviarii il vor pe polonezul Piotr Giza de la Cracovia.
Dupa ce i-au achizitionat pe Grigorie, Boya, Bozovici si Cesinha, giulestenii il au in vizor pe mijlocasul lui Cracovia, Piotr Giza. Acesta are 27 de ani, este golgeterul formatiei, si a bifat patru selectii in nationala Poloniei.  DEBUT. Rapidul va disputa azi, cu incepere de la ora 20:00, o partida amicala contra Petrolului Ploiesti pe stadionul Giulesti, meci care aniverseaza 40 de ani de la castigarea titlului de campioana, in sezonul 1966-1967. Amicalul va insemna si debutul italianului Cristiano Bergodi pe banca tehnica a Rapidului, acesta inlocuindu-l pe Razvan Lucescu, plecat in Liga a 2-a, la FC Brasov. Giulestenii au ales sa aniverseze titlul castigat acum patru decenii impotriva aceleiasi echipe impotriva careia alb-visinii au evoluat in partida in care au cucerit titlul de campioana, terminand 0-0 la Ploiesti. Altfel, patronul Rapidului, George Copos, a comentat situatia lotului pregatit de Cristiano Bergodi, spunand ca vrea sa mai aduca un jucator sud-american pe postul de fundas dreapta. In ceea ce priveste situatia lui Marius Maldarasanu, George Copos a ramas destul de transant, considerand ca pretul cerut pe mijlocas este unul rezonabil. "Cei 350.000 de euro pe care i-am fixat reprezinta un pret foarte accesibil. Si daca stau sa ma gandesc ca am incasat 500.000 pe Badoi, care este un fotbalist mai slab decat Maldarasanu, atunci chiar este o suma mica", a spus Copos.  REVENIRE. Chiar daca negocierile pentru achizitionarea portughezului Davide, de la Sporting Braga intrasera in impas, directorul sportiv al giulestenilor, Viorel Moldovan, a spus ca extrema stanga a lui Braga s-ar putea sa se razgandeasca. Desi a spus ca nu vrea sa evolueze in campionatul romanesc, Davide s-a razgandit si este dispus sa negocieze cu oficialii feroviari o eventuala venire in Giulesti. "Jucatorul se pare ca s-a razgandit. A primit mai multe referinte despre fotbalul romanesc de la impresarul sau, si  pare decis sa vina la Rapid. Vom afla azi sau maine daca va veni sau nu. Noi il asteptam cu bratele deschise", a spus Moldovan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.