Vilcencele vor infrunta in Liga Campionilor echipa norvegiana Byassen Trondheim, pe care au invins-o luna trecuta in ultimul act al Cupei Cupelor.

Oltchim Rimnicu Vilcea si Byassen Trondheim se vor afla din nou fata-n fata in aceasta toamna. Dupa ce, in mai, au jucat finala Cupei Cupelor, adjudecata de vilcence, ambele formatii se vor infrunta din nou in Liga Campionilor. Ele vor evolua in grupa a treia, alaturi de Madeira Andebol (Portugalia) si de o echipa din primul tur de calificare.

Chiar daca elevele sale au invins fara probleme formatia norvegiana in finala Cupei Cupelor, antrenorul Gheorghe Tadici s-a aratat nemultumit de tragerea la sorti, spunind ca nu si-ar fi dorit sa infrunte formatia Byassen Trondheim. „Am dat de Byassen din nou. Cred ca va fi principala adversara in lupta pentru primul loc, dar o adversara dificila. Turneul grupei noastre va fi la Madeira, deci vom aduna si mai multa oboseala dupa participarea la Supercupa Europei, programata cu doar o saptamina inaintea meciurilor din Liga Campionilor. Vom lupta insa pentru locul intii, vrem sa ne calificam in grupele principale", a spus antrenorul Gheorghe Tadici.

Tot in Liga Campionilor, dar la masculin, HCM Constanta va juca impotriva belgienilor de la KV Sasja HC, in primul tur preliminar. „Avem prima sansa. Nu conteaza ca jucam acasa primul meci. O echipa mare cistiga peste tot si nu se gindeste daca evolueaza acasa sau in deplasare", a declarat tehnicianul Lucian Risnita.