Sezon - Cererea pentru Turcia aproape ca s-a dublat fata de anul trecut     Turcia este destinatia favorita a romanilor datorita serviciilor all-inclusive, tarifelor mici si hotelurilor noi, cu piscine si gradini spectaculoase. V
Sezon - Cererea pentru Turcia aproape ca s-a dublat fata de anul trecut     Turcia este destinatia favorita a romanilor datorita serviciilor all-inclusive, tarifelor mici si hotelurilor noi, cu piscine si gradini spectaculoase. Vara aceasta se poarta excursiile in Turcia, cunoscuta ca fiind tara all-inclusive-ului. Cererea pentru aceasta destinatie s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut. "Pe primul loc in topul destinatiilor alese de romani in Turcia se afla Antalya, o zona care se schimba, ca structura si infatisare, de la an la an.  Dupa Antalya, se merge in zona Marii Egee, la Bodrum, Kusadasi si Marmaris, care se remarca si prin obiectivele turistice foarte atractive precum Efesul, Troia si muntele de calcar de la Pamukale, adevarate comori ale naturii", a declarat Selciuc Suleiman, manager la agentia de voiaj Alibaba Tour.  ATRACTII. Turcia imbina armonios marea si soarele cu orasele antice. In partea de vest gasim salbaticii Munti Taurus, dar si foarte multe statiuni ale caror plaje au fost usor modelate de mare. Aici gasim si comorile antice mostenite de la licieni, greci si romani. Un punct de atractie il reprezinta insula Kusadasi sau Insula Pasarii. De pe Insula Pasarii, care este delimitata la nord de Izmir iar la sud de Bodrum, poti contempla vestigiile orasului Efes. Turistii pot practica diferite sporturi nautice, pot juca volei, pot face plimbari cu barca etc.  CERERE MARE. Lunar, aproximativ 3.000 de romani pleaca in vacanta in Turcia. Agentia de voiaj Alibaba Tour are 11 zboruri saptamanale cu destinatia Turcia, fiind principalul operator de turism pe aceasta zona. "Turcia este destinatia numarul unu a acestui sezon. Este atat de indragita de publicul din Romania, datorita serviciilor foarte bune, in special pe pachetele all-inclusive, si datorita preturilor bune. Majoritatea romanilor merg asadar la hoteluri de 4-5 stele cu regim all-inclusive. Avem din ce in ce mai multe cereri pentru ultra-all-inclusive. De fapt, foarte putini romani mai aleg demipensiunea sau doar cazarea cu mic dejun", a spus Adriana Goicea, manager la agentia de voiaj Cocktail Holidays.   Tarife corecte Pretul unei vacante in Turcia pleaca de la 300 de euro de persoana pe saptamana, la un hotel de 3 stele, cu demipensiune, si poate ajunge la 1.200-1.400 de persoana. In Antalya, la hotelul Wasserman 3*, tariful porneste de la 314 euro de persoana si include 7 nopti cazare cu demipensiune. La hotelul Gloria Golf Resort, pretul porneste de la 928 euro de persoana, pentru 7 nopti cazare cu all-inclusive elegance. Pentru hotelul Bantur& Naz de 3*, pretul porneste de la 370 euro de persoana si include 7 nopti cazare cu all-inclusive. La hotelul Diamond of Bodrum 5*, pretul incepe de la 561 euro de persoana, pentru 7 nopti cazare cu all-inclusive. In Kusadasi, la hotelul Pine Bay Holiday 5*, pretul porneste de la 685 euro de persoana, 7 nopti cazare cu all-inclusive. Pachetele includ transport cu avionul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.