Cu cat vedem  "la lucru" mai multi artisti internationali de valoare, cu atat ne dam seama ce prapastie exista intre muzica noastra si a lor. Iar diferenta uriasa se mentine cu "ajutorul" caselor de productie si al principa

  Cu cat vedem  "la lucru" mai multi artisti internationali de valoare, cu atat ne dam seama ce prapastie exista intre muzica noastra si a lor. Iar diferenta uriasa se mentine cu "ajutorul" caselor de productie si al principalelor posturi de radio, si unele si altele promovand doar muzici, cat mai usoare posibil, semnate - daca se poate - de aceiasi si aceiasi compozitori. De aceea si lui Zoli Toth i s-a "pus pata" si sa caute, sa aduca ceva nou "sistemului" din showbiz.  In urma cu o luna a demarat concursul de compozitii Battle of Songs care se bucura de o buna audienta atat in tara, cat si pe plan international. Concursul are site  www.battleofsongs.com in sase limbi (romana, engleza, spaniola, rusa, portugheza si chineza), o pagina speciala pe MySpace, www.myspace.com/battleofsongs si diversi parteneri ca www.ogaemalta.com sau www.radio27online.com, care promoveaza concursul pentru romanii de dincolo de ocean. Compozitorii care vor sa se inscrie la concurs cu piesele lor o pot face pana la 1 septembrie (daca trimit piesele prin posta) sau pana la 15 septembrie, daca aleg varianta de inscriere online. "Am organizat Battle of songs pentru a oferi o oportunitate de afirmare in primul rand unor tineri compozitori necunoscuti, pentru ca eu cred ca acestia exista, dar nu stiu cum sa se faca auzitia€¦ Desi este un concurs international, sper sa dam 10.000 de euro unui roman", a spus Zoli.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.