KMYa€™S CLUB - Acorduri Modern Talking, la Mamaia Din 29 iunie, pe Litoral au inceput sa fie auzite si "muzicile" difuzate de ultramodernul Kmya€™s Summer Club Mamaia. Invitati de invitati vor trudi pe scena in iulie si august: D
KMYa€™S CLUB - Acorduri Modern Talking, la Mamaia Din 29 iunie, pe Litoral au inceput sa fie auzite si "muzicile" difuzate de ultramodernul Kmya€™s Summer Club Mamaia. Invitati de invitati vor trudi pe scena in iulie si august: DJ Allexander, DJ Optick si DJ First Rate. La 4 august va concerta nimeni altul decat Tomas Anders, de la Modern Talking. (A.S.)  80.000 DE FANI - Succes marca "Activ" in Polonia Orasul Bialystok, unde s-a desfasurat un concert organizat de radio Eska, cel mai tare din Polonia, le-a purtat noroc celor trei "Activi" . Intrarea trupei romanesti pe scena a produs o adevarata isterie in randul a peste 80.000 de oameni prezenti. (A.S.)  TURNEU SPECIAL - Le-a "mancat" un an din viata Cine este acest devorator feroce? Un simplu... turneu, care va debuta la 14 iulie si se va incheia in jur de 31 august, cu posibilitate de prelungiri. Cine sunt "victimele"? Baietii de la Body&Soul. Care este noutatea? Faptul ca turneul poarta integral semnatura lor, de la organizare la dotarile scenice. Cat i-a costat? Cam 1.50.000 RON. No comment... (A.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.