Ah, femeile! "Evident, eu nu aduc nimic bun vietii tale daca nu fac decat uneori mancare, pe cand tu stingi tv-ul cand te rog, faci curat in casa cand ai chef (pentru ca nu suporti dezordinea), speli vasele, ca eu nu am timp, dar in nici un caz
Ah, femeile! "Evident, eu nu aduc nimic bun vietii tale daca nu fac decat uneori mancare, pe cand tu stingi tv-ul cand te rog, faci curat in casa cand ai chef (pentru ca nu suporti dezordinea), speli vasele, ca eu nu am timp, dar in nici un caz nu imi faci scandal in fiecare dimineata si seara, fara exceptie. De nu stiu cate ori m-ai amenintat ca pleci si ca daca nu vreau sa pleci trebuie sa nu ma vad cu nimeni, sa nu fac ce faci tu, in nici un caz nu te dai la mine noaptea si iti satisfaci dorintele si cu ajutorul meu. Ma tragi in jos, pentru ca ma improsti zi de zi cu negativismul tau, invidia si gelozia ta. Unu: te crezi dat la o parte si plasat in umbra mea si doi: ma faci de ras, pentru ca ai «bunul-simt» sa povestesti tot ce ai chef despre mine oricui."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.