Ioan Becali se va deplasa la Barcelona in urmatoarele ore sau cel mai tarziu sambata dimineata pentru a discuta cu oficialii clubului spaniol. "Reprezentantul jucatorului are prevazuta o deplasare la Barcelona pentru a negocia direct cu clubul, ca
Ioan Becali se va deplasa la Barcelona in urmatoarele ore sau cel mai tarziu sambata dimineata pentru a discuta cu oficialii clubului spaniol. "Reprezentantul jucatorului are prevazuta o deplasare la Barcelona pentru a negocia direct cu clubul, caci se stie ca fotbalistul vrea sa vina la Barcelona. Este o echipa care poate oferi reusite sportive in termen scurt", scrie "Sport" intr-un articol intitulat "Ofensiva finala pentru Chivu".
Jurnalul, apropiat clubului catalan, mai mentioneaza ca Massimo Moratti, presedintele lui Inter Milano, a declarat ca sansele ca romanul ca ajunga la echipa milaneza sunt de 50 la suta. "Negocierile raman deschise si sunt mai multe echipe interesate de jucator. Cine va face oferta cea mai buna il va duce acasa", a afirmat Moratti. Potrivit "Sport", Barcelona ofera un salariu ami mic decat cel al lui Inter, dar pe o durata mai mare. FC Barcelona a facut o oferta de 14 milioane de euro, plus doua milioane de euro in functie de atingerea obiectivelor, in timp ce Inter a oferit 12 milioane de euro si 50 la suta din drepturile asupra lui Obinna. Daca FC Barcelona este dispusa sa ii plateasca lui Chivu 3,5 milioane de euro pe sezon si ii ofera un an in plus de contract, Inter ii va oferi fotbalistului nici mai mult nici mai putin de 4,5 milioane de euro, insa un contract pe o durata mai scurta. Directorul sportiv al lui AS Roma, Daniele Prade, s-a aflat la Barcelona in aceasta saptamana, dar a plecat fara sa ajunga la un acord cu oficialii spanioli, insa clubul catalan insista pentru a nu-l pierde pe Chivu.
V. Becali: "Diferente mari la salariu"
Impresarul a declarat ieri ca FC Barcelona si Inter Milano i-au oferit salarii foarte diferite lui Chivu. "Eu vorbesc cu Chivu din ora in ora. In primul rand vedem care e oferta mai avantajoasa pentru el. Preferinta lui conteaza, dar trebuie sa cantareasca foarte bine oferta financiara. Chivu nu va juca doar pentru numele unei echipe, pentru ca e important si salariul. Amandoua sunt echipe mari, amandoua au palmares bogat, amandoua sunt echipe de viitor. Daca vor fi diferente mari, atunci Chivu se va gandi bine. Iar contractele care i s-au oferit nu sunt identice. Sunt chiar foarte diferite", a spus V. Becali, refuzand sa mentioneze care dintre cele doua cluburi a oferit mai multi bani. Intrebat daca fundasul e mai aproape de un transfer la Inter sau de unul la Barcelona, V. Becali a raspuns: "El acum e mai aproape de Roma, acolo unde este sub contract. Dar din moment ce trateaza cu Inter si Barcelona, cei de la Roma sunt dispusi sa-l cedeze". V. Becali a precizat ca nici el si nici fratele sau, Ioan Becali, nu are stabilita o plecare la Barcelona pentru a negocia cu oficialii clubului spaniol. "Nu plec la Barcelona, nici eu, nici Giovanni. Suntem amandoi in Bucuresti, iar Chivu e la Roma", a afirmat V. Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.