La Stufstock-ul din vara asta vin doua mari trupe americane de rock alternativ.

The Dandy Warhols si Bloodhound Gang, alaturi de trupe din Italia, Cehia, Bulgaria si Republica Moldova, precum si autohtonii Phoenix, Kumm si Luna Amara
La Stufstock-ul din vara asta vin doua mari trupe americane de rock alternativ.

The Dandy Warhols si Bloodhound Gang, alaturi de trupe din Italia, Cehia, Bulgaria si Republica Moldova, precum si autohtonii Phoenix, Kumm si Luna Amara, vor cinta la cea de-a V-a editie a Festivalului Stufstock, care se va desfasura intre 16 si 19 august la Marina Park, din Vama Veche.

The Dandy Warhols, celebra pentru piesa "Bohemian Like You", din 2000, cu care s-a clasat pe primele locuri in topuri, combina rockul alternativ cu brit-pop, iar cei de la la Bloodhound Gang, pentru a doua oara in Romania, ii prind din urma cu un amestec de post-punk si hip-hop, piperat cu versuri hot care sfideaza ostentativ corectitudinea politica. Hiturile lor sint "Fire Water Burn" si "Bad Touch".

La Stufstock-ul din 2006 au participat 45 de trupe si artisti independenti din Romania, Europa si Statele Unite, adunind aproximativ 9.000 de spectatori in cele doua zile de concerte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.