Dupa ce renunt la tratamentul cu pastile de slabit este posibil sa iau in greutate rapid? Adevarat. Pastilele pentru slabit te ajuta sa mananci mai putin, sa slabesti, dar nu rezolva problema. Pot aparea dezechilibre metabolice, poate aparea anor
Dupa ce renunt la tratamentul cu pastile de slabit este posibil sa iau in greutate rapid? Adevarat. Pastilele pentru slabit te ajuta sa mananci mai putin, sa slabesti, dar nu rezolva problema. Pot aparea dezechilibre metabolice, poate aparea anorexia, este favorizata hipoglicemia.
Acneea poate fi tratata doar cu ajutorul procedurilor cosmetice de inlaturare a cosurilor? Fals. Tratamentele cosmetice nu vindeca niciodata acneea. Procedurile care se efectueaza in saloanele de infrumusetare nu fac decat sa curete porii si sa imbunatateasca starea pielii.
Vegetarienii sufera mai des de anemie feripriva decat restul persoanelor? Adevarat. Fierul se gaseste in cantitati mai mici in produsele vegetale decat in cele animale. Un vegetarian ar trebui sa manance cantitati enorme de spanac pentru a-si asigura doza zilnica de fier. In acelasi timp, din produsele vegetale fierul se asimileaza mai greu.
Mastile cosmetice in care adaugam polen pot da o nuanta galbuie tenului? Adevarat. Polenul contine pigmenti vegetali care pot patrunde in pigmentii pielii. Daca lasam prea mult masca, pot aparea coloratii neplacute la nivelul fetei. De aceea, mastile cu polen vor fi aplicate pe fata pentru cel mult de 10-15 minute. Combinatia dintre polen si miere este recomandata pentru ingrijirea tenului cu tendinta de imbatranire si care are nevoie de hidratare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.