Proprietarii care au terenuri pe traseul tronsonului doi al autostrazii Bucuresti-Ploiesti vor primi in jur de 23 de lei pe metrul patrat expropriat, se arata intr-un proiect de hotarire al Ministerului Transporturilor. Suma alocata de minister pentr
Proprietarii care au terenuri pe traseul tronsonului doi al autostrazii Bucuresti-Ploiesti vor primi in jur de 23 de lei pe metrul patrat expropriat, se arata intr-un proiect de hotarire al Ministerului Transporturilor. Suma alocata de minister pentru despagubirea proprietarilor celor 345 de imobile, cu o suprafata de 41,4 hectare, se ridica la 9,7 milioane de lei. Proprietatile respective se afla in localitatile Moara Vlasiei, Snagov, Gruiu, Balta Doamnei, Gherghita, Draganesti, Rifov, Dumbrava, Berceni, Barcanesti si Ploiesti. De asemenea, pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei vor fi acordate despagubiri de 1,67 milioane de lei (16,9 lei pentru un metru patrat) proprietarilor a 45 de imobile, cu o suprafata de 9,8 hectare. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a avizat miercuri inceperea lucrarilor pe segmentul Moara Vlasiei-Ploiesti al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, a declarat directorul general al companiei Mihai Grecu. Autostrada spre Ploiesti este construita pe doua segmente, respectiv de la Bucuresti pina la kilometrul 19,5, la Moara Vlasiei, si dupa acest punct. Statul a acordat doua contracte distincte de lucrari pe acest portiuni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.