Marcel Pavel si Oana Zavoranu s-au lansat in aceeasi zi. El cu "De dragul tau", ea cu ea insasi (albumul chiar asa se numeste: "Oana"). O seara de joi cu multa muzica live si cu invitati ca la nunta.

Primul care a luat startul lansarii a f
Marcel Pavel si Oana Zavoranu s-au lansat in aceeasi zi. El cu "De dragul tau", ea cu ea insasi (albumul chiar asa se numeste: "Oana"). O seara de joi cu multa muzica live si cu invitati ca la nunta.

Primul care a luat startul lansarii a fost Marcel Pavel. In gradina "maresalului" Ion Antonescu s-au adunat ziaristi si vedete, pentru ca in meniu se afla una bucata album de devorat. Monica Anghel, Nico, Andra, Lavinia, Ionel Tudor & family, Miki, Adi Korekt, Cornel Constantiniu, Dana Dorian (cea care l-a facut pe Marcel sa aiba texte, la album), primarul Sectorului 6, Cristian Poteras (care i-a adus "sarbatoritului" intreaga colectie de CD-uri cu Mozart), Oana Roman etc.
CONSACRARE. Daca tot s-a strans lumea, Marcel Pavel a oferit un recital, cu invitati in program. Nico, Andra, Monica Anghel, Lavinia au cantat live, dar nu s-au ridicat la nivelul lui Marcelica. Acesta a prestat si un cantec "semiclasic", care din pura intamplare se cheama "Vivere" si ii apartine lui Andrea Bocelli. Cu "marcelisme" si cu octave ridicate mult in slavi, Pavel a primit nota zece de la asistenta. Pentru ca este Marcel Pavel si canta ca Marcel Pavel, Sahia Film s-a angajat sa-i faca un film. "Nu este prea devreme?", se intreba artistul. Se pare ca unii au noroc si cunosc consacrarea inainte de a intra definitiv in posteritate.


BUNA... Oana Roman a fost "lady in black", care nu s-a ferit sa-si exprime gandurile sale sincere despre tiza ei, Oana Zavoranu: "Stai linistit, Marcel, eu nu am de ce sa ma duc dincolo!". Dincolo se afla ea, Oana, care se lansa la clubul Paradiso. "Mai buna ca niciodata"" (asa scrie pe coperta albumului), artista lui Pepe are in cap numai codite afro. Si-a schimbat look-ul ca sa atraga atentia asupra lansarii sale in lumea muzicii.


"Prigonitii" Bahmu, al ei sot si cei doi baieti ai acestuia, au impacat si capra, si varza. Adica au fost si la Oana Zavoranu, si la Marcel Pavel. Acestia iubesc muzica si au iesit sa-si aeriseasca urechiusele. Prigoana a fost din nou sincer si a recunoscut la microfon ca n-a mai pus piciorul intr-un club de vreo doua decenii. Mandinga, Iurie Darie si Anca Pandrea, Ion Craciunescu au ascultat-o pe Oana pret de sase melodii pe care solista le-a dus live pana la capat. Nu s-a aruncat cu rosii. In meniu nu figurau rosiile. N-au fost decat tarte cu fructe si inghetata.


SAU... SAU...
"Unii dintre voi au venit aici pentru ca iubesc, altii au venit sa auda cum cant. Depinde de public, daca voi mai scoate al doilea sau al treilea album sau ma voi opri la primul. Am avut sprijinul moral al sotului meu, care mi-a dat OK-ul pentru acest proiect muzical. Daca totul va merge bine, imi voi lua si o trupa"
Oana Zavoranu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.