Rapid - Bugetul este intotdeauna marea problema a giulestenilor  Directorul sportiv al "alb-visiniilor", Viorel Moldovan, a recunoscut faptul ca Pawel Golanski este dorit in Giulesti, cu amendamentul ca pretul polonezului constituie o piedica
Rapid - Bugetul este intotdeauna marea problema a giulestenilor  Directorul sportiv al "alb-visiniilor", Viorel Moldovan, a recunoscut faptul ca Pawel Golanski este dorit in Giulesti, cu amendamentul ca pretul polonezului constituie o piedica majora in calea realizarii tranzactiei.
Fundasul dreapta al formatiei Korona Kielce se afla si pe lista de achizitii a Stelei, insa pentru "ros-albastri" jucatorul nu reprezinta o prioritate, Hagi avandu-i pe acest post, pe langa fostul rapidist Vali Badoi, pe Petre Marin, Saban si pe Nicolita. In schimb, dupa plecarea in Ghencea a celui poreclit "Lupul" si modificarea sistemului de joc de catre Bergodi, care a implementat modulul 4-3-3, giulestenii sunt descoperiti pe flancul drept al apararii, unde poate evolua doar Cristi Sapunaru.  DEZARMAT. Directorul sportiv al gruparii de sub Podul Grant, Viorel Moldovan, a spus ieri ca Golanski este un jucator interesant, numai ca pretul acestuia, 1.200.000 de euro, depaseste in momentul de fata posibilitatile Rapidului: "Este foarte adevarat ca ne-am interesat de Golanski, dar este greu de adus. Noi il vrem, dar nu avem un buget stabil care sa ne permita sa-l luam. N-avem banii pe care-i cer cei de la Korona Kielce. In plus, pentru ca niciodata nu avem un buget clar, nu va pot spune nici cati bani am fi dispusi sa oferim pentru el". Si cum sefii gruparii poloneze i-au dat deja de inteles lui Moldovan ca nu sunt dispusi sa coboare pretul lui Golanski, oficialul rapidist merge in continuare pe mai multe piste. "Cautam jucatori ieftini, dar sunt greu de gasit. Avem cateva tinte din America de Sud si sper sa aducem jucatorii care ne mai trebuie, un fundas dreapta, dar si un mijlocas, pana cand echipa va pleca in cantonamentul din Elvetia", a mai spus directorul sportiv al "alb-visiniilor".  SARBATOARE. Rapidistii vor aniversa sambata primul lor titlu, cucerit in urma cu 40 de ani, printr-un meci amical pe care-l vor disputa in compania formatiei Petrolul Ploiesti. Meciul va avea loc pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, de la ora 20:00, si va reprezenta debutul lui Criastiano Bergodi pe banca "alb-visiniilor". Alegerea adversarului de sambata n-a fost intamplatoare, giulestenii castigand campionatul a€™66-a€™67 in urma egalului obtinut cu Petrolul, la Ploiesti, scor 0-0, in ultima etapa.   Acontat? Potrivit unor surse apropiate clubului FC National, transferul "bancarului" Ovidiu Herea la Rapid este ca si rezolvat, chiar daca presedintele gruparii din Parcul cu Platani, Constantin Iacov, spune ori de cate ori are ocazia ca nu-i va da fotbalistului drumul sa plece decat in schimbul a 3.000.000 de euro. Dorit si de Steaua, se pare ca Herea va ajunge la Rapid pe o suma infima, in baza relatiei de afaceri, foarte bine ascunse de ochii presei, dintre Iacov si George Copos. Conform acelorasi surse, cei doi ar fi, nici mai mult, nici mai putin, in spatele firmei cipriote care detine pachetul majoritar de actiuni la FC National. In aceasta afacere, Copos ar fi principalul actionar, urmat de fostul vicepresedinte al lui Dinamo Gigi Netoiu, in timp ce Iacov ar detine doar un procent nesemnificativ.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.