Presedintele PC, Dan Voiculescu a declarat ieri ca partidul pe care il conduce nu se va mai implica in lupta dintre Palatele Cotroceni si Victoria si va lasa Guvernul sa lucreze, pentru ca "Romania are nevoie de liniste". Prezent la Constanta l

Presedintele PC, Dan Voiculescu a declarat ieri ca partidul pe care il conduce nu se va mai implica in lupta dintre Palatele Cotroceni si Victoria si va lasa Guvernul sa lucreze, pentru ca "Romania are nevoie de liniste". Prezent la Constanta la intalnirea cu reprezentantii euroregiunii de sud-est, Voiculescu i-a reprosat sefului statului, Traian Basescu incapacitatea de a colabora cu premierul si faptul ca nu si-a asumat noul guvern.  "El (n.r. - Basescu) este mereu in mijlocul conflictului", a spus liderul PC, precizand ca stilul presedintelui de a crea conflicte a depasit granitele tarii, un exemplu in acest sens fiind cel cu Rusia. Potrivit lui Dan Voiculescu, presedintele a gresit cand a spus ca Moscova nu ar trebui sa-si permita sa foloseasca energia ca pe o marfa. "A fi dusman Rusiei e o prostie. Va asigur ca in toamna, si va dau un pronostic acum, gazele pentru romani vor fi mai scumpe, din Rusia. Cine plateste gaze mai scumpe Trian Basescu? Nu, el plateste avioane sa plimbe intelectuali pe litoral pe banii nostri", a aratat Voiculescu.  OBIECTIV. Pe de alta parte, liderul PC a spus ca obiectivul principal al conservatorilor este obtinerea unui procent de minimum 7% pentru alegerile europarlamentare si 10%-15% pentru alegerile locale de anul viitor. Totodata, Voiculescu s-a declarat multumit de adoptarea proiectului de majorare a punctului de pensie, dar si de faptul ca Guvernul a aprobat initiativa PC potrivit careia permisul de conducere sa fie restituit fara un nou examen dupa perioada de suspendare. Tot ieri, conservatorii l-au numit pe George Luchici presedinte interimar la Tulcea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.