Clubul roman a prezentat Barcelonei situatia actuala a fundasului roman. Chivu are trei oferte importante: de la Inter Milano, care a oferit 11 milioane de euro, apoi directorul sportiv de la Real Madrid, Pedja Mijatovic, a luat legatura cu Ioan Beca
Clubul roman a prezentat Barcelonei situatia actuala a fundasului roman. Chivu are trei oferte importante: de la Inter Milano, care a oferit 11 milioane de euro, apoi directorul sportiv de la Real Madrid, Pedja Mijatovic, a luat legatura cu Ioan Becali, pentru a-si manifesta interesul, dar si oferta Barcelonei, de 12 milioane de euro (plus un jucator la schimb, Giuly, Sylvinho sau Belletti). Cotidianul catalan noteaza ca jucatorul si impresarul sau au fost foarte multumiti de felul in care au fost tratati de Inter, dupa ce chiar patronul Massimo Moratti i-a invitat la el acasa. "Acum ei asteapta un gest similar de la Barcelona. Txiki si Soriano le-au comunicat oficialilor de la Roma ca fundasul il poate contacta pe antrenorul Frank Rijkaard, in cazul in care doreste, pentru ca acesta sa-si exprime marele interes pe care il are pentru jucator. Orice ar fi, de bine sau de rau, intregul caz ar putea avea un final in 48 de ore", scrie "Sport". Din disputa intre Inter si Barcelona ar putea castiga, surpriza, Real Madrid! Directorul sportiv al "albilor", Mijatovic, l-a sunat pe Ioan Becali, pentru a-l informa despre interesul gruparii madrilene in privinta achizitionarii fundasului de la AS Roma, informeaza "As". Mijatovic i-a cerut lui Ioan Becali sa fie calm inainte de a lua o decizie si sa astepte adunarea generala de astazi a Realului, in care se va clarifica viitorul clubului. "Impresarul a promis ca va astepta cateva zile, dar a avertizat ca FC Barcelona si Inter vor sa incheie transferul cat mai repede", noteaza "As". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.