Francezul a mai spus ca a avut contacte concrete cu AJ Auxerre si cu Sochaux, alegand sa poarte numarul 15 la Anderlecht. "La Steaua am avut 21, dar aici este interzis acest numar, din respect pentru Zetterberg (n.r. - fosta vedeta suedeza a lui Ande
Francezul a mai spus ca a avut contacte concrete cu AJ Auxerre si cu Sochaux, alegand sa poarte numarul 15 la Anderlecht. "La Steaua am avut 21, dar aici este interzis acest numar, din respect pentru Zetterberg (n.r. - fosta vedeta suedeza a lui Anderlecht)", a spus Thereau, care isi aduce aminte cu placere de partidele disputate cu Steaua in grupele UEFA Champions League. Thereau, care a semnat un contract pe patru ani dupa ce a trecut testele medicale, a mai declarat ca viata la Bucuresti nu a fost foarte placuta pentru logodnica sa si de aceea se bucura ca a plecat de la Steaua la Anderlecht. "Am facut alegerea buna, la momentul potrivit. Am progresat la Bucuresti, jucand si in Liga Campionilor. Am avut ceva probleme cu accidentarile, dar am aratat totusi de ce sunt in stare. Viata la Bucuresti nu a fost foarte placuta pentru logodnica mea. De aceea, suntem fericiti sa ne intoarcem intr-un oras pe care il cunoastem", a spus Thereau. Potrivit presei belgiene, pretul de transfer a fost de 2.000.000 de euro, un anumit procent urmand sa mearga la Charleroi, fostul club al atacantului. Conform sefilor din Ghencea, pretul de transfer este de 2,9 milioane de euro. "Olaroiu nu era nerabdator sa-l vada pe Thereau plecand, dar Hagi a aratat mai multa intelegere fata de situatia lui. Astfel, pretul a mai scazut", a spus managerul general al lui Anderlecht, Herman van Holsbeeck, care a mai declarat ca Thereau este jucatorul de care echipa sa avea nevoie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.