Unul dintre participanti isi apleaca incet capul si sta minute bune cu ochii inchisi. Si, totusi, nu recunoaste nimic. "Nu am atipit, am ascultat asa. Ma supara ochii si i-am tinut inchisi. Am o conjunctivita si din cauza asta. A durat putin cam mult
Unul dintre participanti isi apleaca incet capul si sta minute bune cu ochii inchisi. Si, totusi, nu recunoaste nimic. "Nu am atipit, am ascultat asa. Ma supara ochii si i-am tinut inchisi. Am o conjunctivita si din cauza asta. A durat putin cam mult si avem si alte activitati in continuare", a declarat adjunctul sefului Politiei de Frontiera Timis, Laurentiu Ungur.
Nici colegul din dreapta sa nu s-a lasat mai prejos. Si-a sprijinit fruntea in palma si a atipit. "Am atipit un pic si de oboseala, si de stres. N-a fost nici o plictiseala", a spus Ioan Dragota, reprezentantul Primariei Timisoara la videoconferinta.
Intrebat despre ce masuri trebuie luate in perioada secetei, Dragota a evitat un raspuns concret. "S-au prezentat niste date generale referitoare la mai multe judete. (...) Deci eu n-am inteles treaba asta cu masurile", a spus Dragota. In cadrul videoconferintei cu prefectii, premierul a cerut autoritatilor locale sa ajute persoanele care nu pot iesi din casa din cauza caniculei. Ministrul de Interne a cerut prefectilor sa ramana in stare de alerta. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.