Unul dintre participanti isi apleaca incet capul si sta minute bune cu ochii inchisi. Si, totusi, nu recunoaste nimic. "Nu am atipit, am ascultat asa. Ma supara ochii si i-am tinut inchisi. Am o conjunctivita si din cauza asta. A durat putin cam mult si avem si alte activitati in continuare", a declarat adjunctul sefului Politiei de Frontiera Timis, Laurentiu Ungur.
Nici colegul din dreapta sa nu s-a lasat mai prejos. Si-a sprijinit fruntea in palma si a atipit. "Am atipit un pic si de oboseala, si de stres. N-a fost nici o plictiseala", a spus Ioan Dragota, reprezentantul Primariei Timisoara la videoconferinta.
Intrebat despre ce masuri trebuie luate in perioada secetei, Dragota a evitat un raspuns concret. "S-au prezentat niste date generale referitoare la mai multe judete. (...) Deci eu n-am inteles treaba asta cu masurile", a spus Dragota. In cadrul videoconferintei cu prefectii, premierul a cerut autoritatilor locale sa ajute persoanele care nu pot iesi din casa din cauza caniculei. Ministrul de Interne a cerut prefectilor sa ramana in stare de alerta. (C.S.)