Maldarasanu s-a aratat extrem de nemultumit de suma fixata de conducerea clubului pentru un eventual transfer al sau, respectiv 350.000 de euro, spunand ca aceasta este prea mare si nu va putea sa-si gaseasca alt angajament. "Situatia mea este compli
Maldarasanu s-a aratat extrem de nemultumit de suma fixata de conducerea clubului pentru un eventual transfer al sau, respectiv 350.000 de euro, spunand ca aceasta este prea mare si nu va putea sa-si gaseasca alt angajament. "Situatia mea este complicata, vin de la discutii cu George Copos, dar sunt foarte suparat. La banii care se cer pe mine, ce suma as mai putea eu sa cer de la viitorul club ca sa fiu multumit. M-am rugat si de Copos, si de Constantin Zotta, dar mi s-a spus ca la Rapid exista un deficit de cateva milioane de euro. Sunt hotarat sa plec! Mi s-a facut o promisiune acum un an si jumatate si, la insistentele lui Mircea Lucescu, am semnat un nou contract. Asta a fost cea mai mare greseala a mea. Acum stau sa ma rog de unii si de altii. Regret ca am semnat. Am oferte, dar nu cred ca se va concretiza ceva la suma ceruta de Rapid", a spus Maldarasanu. Principalul actionar al giulestenilor a declarat ieri ca Maldarasanu nu este sincer si se intreaba daca mijlocasul nu era suparat si cand i-a marit salariul la 170.000 de euro pe sezon. "E nedrept sa fie suparat pe mine. Noi, ca si club, am avut o pierdere de 6 milioane de euro pe sezonul trecut, bani pe care i-am adus eu. Cand un club e pe minus cu 6 milioane de euro, e nedrept sa fie suparat tot el. Noi cand i-am dat un salariu de 170.000 de euro pe an atunci nu a mai fost suparat? Din pacate, el nu este sincer. Si oamenii nesinceri care fac imagine proasta Rapidului ma deranjeaza", a afirmat Copos. Acesta spune ca 350.000 de euro este un pret corect pentru un fotbalist ca Maldarasanu, chiar daca acesta este la finalul carierei. "350.000 de euro este pretul lui din contabilitate. Asa scrie in contabilitate si nu putem face nimic. Iar eu spun ca e un pret corect pentru un fotbalist ca el. Oricine plateste banii astia il poate avea pe Maldarasanu", a adaugat Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.