Oficialii de sub Tampa, club patronat de Ioan Niculae si condus de presedintele executiv Dinu Gheorghe, zis "Vama", au decis ca fotbalistii care nu au intrat in planurile antrenorului sa fie anuntati de concediere prin scrisori trimise acasa. De asem
Oficialii de sub Tampa, club patronat de Ioan Niculae si condus de presedintele executiv Dinu Gheorghe, zis "Vama", au decis ca fotbalistii care nu au intrat in planurile antrenorului sa fie anuntati de concediere prin scrisori trimise acasa. De asemenea, FC Brasov a renuntat si la Balgradean si Fluierica, conducerea gruparii din Liga a II-a luand decizia sa nu achite sumele pentru transfer. In alta ordine de idei, lotul brasovean s-a reunit ieri, in statiunea Mamaia, pentru primul stagiu de pregatire sub comanda lui Razvan Lucescu. Tehnicianul a ales statiunea de la malul marii pentru o scurta perioada de socializare, jucatorii primind acceptul de a veni la mare impreuna cu sotiile si prietenele. La reunirea lotului de la Hotelul "Condor" din Mamaia, au fost anuntati sa se prezinte Poverlovici, Dedu, Sburlea, Chipciu, Oros, Voicu, Cristescu, Sandor, Dumitru, Hadnagy, Gheju si Roman. "Ii mai asteptam la mare si pe Ilies si Cr. Ionescu", a spus Dinu Gheorghe, cel care a promis si cateva surprize in ceea ce priveste achizitiile. Chiar daca a fost anuntat ca fiind jucator la FC Vaslui, mijlocasul de la Cetate Suceava, Mihai Roman, a ajuns pana la urma la FC Brasov. Fotbalistul a depus un memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF, care l-a declarat marti jucator liber. Roman nu s-a prezentat in fata comisiei federale, insa a fost reprezentat de o firma de avocati. In aceste zile, conducerea de la FC Brasov pune la punct si transferul lui Casian Miclaus, tratativele cu CFR Cluj, gruparea unde evolueaza fotbalistul, fiind avansate, fapt confirmat si de presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. De asemenea, foarte aproape de un transfer sub Tampa este si M. Constantinescu, de la Jiul Petrosani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.