24 de ani de activitate, sase prezente consecutive la Jocurile Olimpice, unde a cucerit cinci titluri sunt doar cateva dintre reperele carierei Elisabetei Lipa pentru care a primit, din partea Fundatiei Casa Campionilor, trofeul Campioni de Legenda.
24 de ani de activitate, sase prezente consecutive la Jocurile Olimpice, unde a cucerit cinci titluri sunt doar cateva dintre reperele carierei Elisabetei Lipa pentru care a primit, din partea Fundatiei Casa Campionilor, trofeul Campioni de Legenda. Premiul a fost adus de una dintre elevele sportivei in cel mai potrivit mod, adica pe apa. "Mi-as dori din tot sufletul sa dau timpul inapoi si sa am 16-17 ani, cand am venit la canotaj si inca nu stiam ce inseamna marea performanta", a spus Elisabeta Lipa. Fosta mare canotoare a profitat de evenimentul dedicat carierei sale pentru a-si lansa campania impotriva violentei in sport sub sloganul "Alege sa fii civilizat, nu sanctionat". Deoarece reprezinta un model pentru noua generatie de sportivi, si nu numai, Jurnalul National o declara pe Elisabeta Lipa "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.