Soc in lumea ciclismului romanesc. Ieri dimineata, in jurul orelor 4, spectatorul accidentat de rutierul Razvan Juganaru cu 50 de metri inainte de linia de sosire a etapei a doua din "Turul Romaniei", a decedat. "Pacientul a decedat miercuri dimineat
Soc in lumea ciclismului romanesc. Ieri dimineata, in jurul orelor 4, spectatorul accidentat de rutierul Razvan Juganaru cu 50 de metri inainte de linia de sosire a etapei a doua din "Turul Romaniei", a decedat. "Pacientul a decedat miercuri dimineata la ora 4. Din momentul accidentului si pana cand a murit, victima accidentului rutier a fost in permanenta in coma profunda, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor", a precizat ieri seful sectiei Anestezie / Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Deva, dr. Marinela Hategan. In aceste conditii, potrivit legii, pe numele sportivului de la Dinamo-Secron a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala grava. "Ancheta pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier sunt in derulare. La finalizarea anchetei, dosarul va fi inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, care va stabili daca rutierul va fi trimis in fata instantei sau va fi scos de sub urmarirea penala. Dupa primele cercetari, reiese ca victima s-a angajat pentru traversarea strazii printr-un loc nemarcat si nesemnalizat corespunzator. Conform legislatiei rutiere in vigoare, pietonul se face vinovat de producerea accidentului", a declarat seful Serviciului Politiei Rutiere Hunedoara, adaugand ca spectatorul decedat, Petru Balie, avea 62 de ani si domicilia in localitatea Santandrei, situata la opt kilometri de Deva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.