Presedintele Asociatiei, Cristian Parvulescu a prezentat ieri o evaluare a voturilor deputatilor exercitate pentru un numar de opt acte normative de interes pentru domeniul de activitate al APD. Parvulescu a mentionat ca, prin acest studiu, s-a urmar
Presedintele Asociatiei, Cristian Parvulescu a prezentat ieri o evaluare a voturilor deputatilor exercitate pentru un numar de opt acte normative de interes pentru domeniul de activitate al APD. Parvulescu a mentionat ca, prin acest studiu, s-a urmarit sa se stabileasca gradul de suprapunere intre votul deputatiilor si pozitiile APD. Analiza a avut la baza, printre alte proiecte de lege, interpretarea votului la unele propuneri legislative privind modificarea Legii privind accesul la propriul dosar, a Legii ANI, a Legii privind Statutul functionarilor publici si a Legii privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei. Conform site-ului APD, voturile pe grupuri parlamentare la Camera Deputatilor au corespuns pozitiei Asociatiei Pro Democratia in urmatoarele proportii: PSD - 44,17%; PNL - 39,90%; PD - 47,48%; PRM - 47,37%; UDMR - 38,46%; PC - 38,00%; Grupul parlamentar al minoritatilor nationale - 38,61%.(O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.