Spre deosebire de centurile purtate de kamikaze, centura tanarului nu este plina de explozibil, ci de joint-uri, stupefiante si flacoane de alcool. Tanarul transmite un mesaj de adio in acelasi stil folosit de luptatorii kamikaze in timpul unui atac
Spre deosebire de centurile purtate de kamikaze, centura tanarului nu este plina de explozibil, ci de joint-uri, stupefiante si flacoane de alcool. Tanarul transmite un mesaj de adio in acelasi stil folosit de luptatorii kamikaze in timpul unui atac sinucigas in Israel. "Sunt Omer, am 16 ani, sunt din Raanana. Astazi imi parasesc parintii, fratii si surorile. Urmeaza sa ne imbatam si sa ne drogam in Tel-Aviv. Mama, sa nu plangi, sunt in drum spre paradis", sunt cuvintele tanarului care apare in spotul pentru campania cu sloganul "Nu amestecati alcoolul cu drogurile, asta e sinucidere". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.