Dupa ce au spus da in cursul zilei de miercuri, la Primaria sectorului 1, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au avut parte de o nunta ca-n povesti, la Palatul Snagov, nasii cuplului fiind Mihaela si Cristi Borcea. Desi televiziunile au facut oferte astronomice pentru a transmite in exclusivitate acest eveniment, licitatia ajungand la 100.000 de euro, cei doi miri au refuzat, dorind ca invitatii sa aiba parte de intimitate. Nu ne-am ocupat noi de acest lucru. Va pot spune ca nu am fost de acord cu transmiterea in direct, a spus Diana Munteanu. Prezentatoarea de la Antena 2 a purtat la propria nunta sandale de la Pignatelli, de la designerul de la care care se imbraca si presedintele Americii, George W. Bush, alegandu-si costumul si Claudiu Niculescu. Cum cei doi miri s-au casatorit religios in Post, ei au aflat abia pe ultima suta de metri numele bisericii unde urmau sa se cunune. Fotbalistul nu a vazut rochia sotiei sale pana in momentul in care aceasta a ajuns la biserica.
100.000 euro pentru o nunta live
Dupa ce au spus da in cursul zilei de miercuri, la Primaria sectorului 1, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au avut parte de o nunta ca-n povesti, la Palatul Snagov, nasii cuplului fiind Mihaela si Cristi Borcea. Desi televiziunile au facut oferte
Sursa: Umbraonline.ro
Umbraonline.ro - alte stiri si articole preluate pe 9AM
Discutii asupra articolului "100.000 euro pentru o nunta live":
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.