Romania va gazdui primul centru comercial cu peste 100 de magazine, unde se vor vinde haine, incaltaminte si accesorii mai ieftine cu 30%.

Azi se da startul la proiectul care va gazdui primul outlet centre din tara, Fashion House Outlet Centre, unde branduri celebre vor vinde haine, incaltaminte si accesorii cu 30% mai ieftin decit in magazinele obisnuite. Un mall in sine, centrul va cuprinde 100 de magazine, dispuse pe o suprafata de 27.000 mp, si va fi inclus intr-unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din Romania, cu o suprafata de peste 70.000 mp. Lansat de compania belgiana Liebrecht&WooD, complexul de retail va fi construit pe soseaua Bucuresti-Pitesti si va fi finalizat in a doua jumatate a anului viitor. Aici vor mai expune retaileri internationali de design interior, electrocasnice si echipamente de gradinarit.

Compania Liebrecht&WooD, care opereaza in Polonia si in Romania, a deschis in mod similar la distanta de sase luni un al doilea outlet centre in Polonia. Primul centru de acest fel a fost inaugurat in noiembrie 2005, pentru ca, datorita succesului de care a avut parte, la nici jumatate de an, compania sa il deschida pe cel de-al doilea. Centrul are peste 80 de magazine, unde expun branduri de notorietate globala, iar reducerile la produse merg de la 30 la 70% pe tot parcursul anului.