Romania va gazdui primul centru comercial cu peste 100 de magazine, unde se vor vinde haine, incaltaminte si accesorii mai ieftine cu 30%.

Azi se da startul la proiectul care va gazdui primul outlet centre din tara, Fashion House Out
Romania va gazdui primul centru comercial cu peste 100 de magazine, unde se vor vinde haine, incaltaminte si accesorii mai ieftine cu 30%.

Azi se da startul la proiectul care va gazdui primul outlet centre din tara, Fashion House Outlet Centre, unde branduri celebre vor vinde haine, incaltaminte si accesorii cu 30% mai ieftin decit in magazinele obisnuite. Un mall in sine, centrul va cuprinde 100 de magazine, dispuse pe o suprafata de 27.000 mp, si va fi inclus intr-unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din Romania, cu o suprafata de peste 70.000 mp. Lansat de compania belgiana Liebrecht&WooD, complexul de retail va fi construit pe soseaua Bucuresti-Pitesti si va fi finalizat in a doua jumatate a anului viitor. Aici vor mai expune retaileri internationali de design interior, electrocasnice si echipamente de gradinarit.

Compania Liebrecht&WooD, care opereaza in Polonia si in Romania, a deschis in mod similar la distanta de sase luni un al doilea outlet centre in Polonia. Primul centru de acest fel a fost inaugurat in noiembrie 2005, pentru ca, datorita succesului de care a avut parte, la nici jumatate de an, compania sa il deschida pe cel de-al doilea. Centrul are peste 80 de magazine, unde expun branduri de notorietate globala, iar reducerile la produse merg de la 30 la 70% pe tot parcursul anului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.