Dupa ce au refuzat sa plateasca nota, care li s-a parut prea mare, americanii s-au incaierat cu bodyguarzii si au spart peretele din sticla al clubului.

Militarii americani Charles Oliver McKeythen (44 de ani) si Farrell Walter (41 de ani) au petrecut luni noapte citeva ore intr-un club de strip-tease, Crazy Horse, din Mamaia, in zona Cazino. Ei fac parte dintr-un grup venit in inspectie la Baza militara „Mihail Kogalniceanu" din Constanta. Fiecare a consumat whisky, bere si Red Bull, iar in jurul orei 1.30, clientii au solicitat nota de plata. Cind au vazut suma ceruta pentru consumatie, 300 de lei, americanii au refuzat sa plateasca. Ei s-au plins ca ceea ce au baut nu poate sa coste atit si au vrut sa plece.

Administratorul localului si bodyguarzii au incercat sa ii retina si au inchis usa clubului. S-a creat o busculada, in urma careia militarii au reusit sa sparga usa si sa iasa. Martorii au spus ca cei doi americani au vrut sa paraseasca localul, patronul a inchis usa, iar acestia au spart geamul de la intrare si, in fata clubului, s-ar fi luat la bataie cu angajatii pina cind a fost chemata politia. Dupa ce s-a aflat cine sint persoanele implicate in scandal, toata conducerea politiei constantene a ajuns in statiunea Mamaia.

Administratorul clubului s-a lovit la picior si la mina in timpul altercatiei si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. Dupa ce a fost bandajat, s-a prezentat la audieri la Politia Mamaia. Purtatorul de cuvint al IPJ Constanta, inspectorul Crina Chirea, a declarat pentru MEDIAFAX ca militarii americani au fost predati Politiei Militare Constanta, care are competenta solutionarii cazului, precum si a eventualelor plingeri impotriva celor doi. „Probabil ca sint liberi acum", ne-au marturisit surse din Politie. Potrivit adjunctului Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, comisarul-sef Dorin Colidiuc, citat de NewsIn, cei doi militari erau in stare de ebrietate.

Tot in aceeasi zona, pe promenada statiunii Mamaia, mai multi soldati americani au distrus in vara anului trecut terasa unui bar unde au consumat bauturi alcoolice. Atunci, soldatii au fost preluati de colegii lor, fara a putea fi anchetati de politia locala.