Omul de afaceri botosanean Dumitru Brinzei, disparut in zona iazului Cotirgaci, al carui proprietar era, a fost gasit mort luni, in jurul orei 21.00. Trupul sau a fost scos la suprafata de scafandrii de la Iasi. Ceea ce a mirat a fost ca patronul de
Omul de afaceri botosanean Dumitru Brinzei, disparut in zona iazului Cotirgaci, al carui proprietar era, a fost gasit mort luni, in jurul orei 21.00. Trupul sau a fost scos la suprafata de scafandrii de la Iasi. Ceea ce a mirat a fost ca patronul de la Interfarm era imbracat in pantaloni scurti, tricou si bluza de trening. El avea si o mica lovitura la cap. Primele rezultate ale necropsiei au aratat ca a murit inecat, iar pista principala avansata de politisti este aceea ca ar fi intrat de bunavoie in apa. Totusi, ancheta continua si se asteapta rezultatele suplimentare ale necropsiei. Dumitru Brinzei era unul dintre cei mai prosperi afaceristi botosaneni, avea patru copii si in august urma sa implineasca 54 de ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.