"Traian Basescu ar trebui sa inteleaga ca un presedinte de stat nu poate invoca in apararea sa conceptul de viata privata, mai ales atunci cand se afla in spatiul public." - Renate Weber
Smirnov a intervenit in forta
"Militienii au tabarat cu forta peste membrii sectiei de votare si politistii care asigurau paza. Au distrus cabinele de vot, mobilierul si i-au lovit pe cei care au incercat sa se impotriveasca" - Ziarul "Timpul".
Abuz si fals
OMNIS a cerut declansarea procedurilor in vederea urmaririi penale fata de Tariceanu pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si fals in declaratii.
Rechizitoriul Revolutiei, pana in toamna
"Sper ca pana in toamna dosarul Revolutiei sa fie finalizat cu rechizitoriu. Inainte de acesta speram sa-l putem inchide pe cel referitor la mineriada din 13-15 iunie 1990" - Dan Voinea
Vanghelie blocheaza partidul
"O sa incercam sa rezolvam problema Marian Vanghelie, pentru ca altfel nu putem merge inainte" - vicepresedintele PSD Victor Ponta
Vorba analistului
"Traian Basescu incearca sa impuste mesagerul stirilor care nu ii convin. Crede ca poate iesi invingator din razboiul pe care l-a declarat presei" - Miruna Munteanu
Un sediu pentru ANI
ANI va avea sediul pe strada Polona din Bucuresti, Secretariatul General al Guvernului identificand doua imobile, unul ocupat de o fundatie, a anuntat seful SGG, Ilie Bolojan.
UE cere sA vadA legile anti-corupTie
Multe dintre statele UE nu au inca legislatia necesara pentru combaterea tuturor formelor de coruptie in sectorul privat sau al ONG, a afirmat comisarul Franco Frattini.
Inaugurat in mandatul Macovei
Tribunalul Bucuresti a inghitit 12 milioane de euro din fondurile UE si ale Ministerului Justitiei, fiind inaugurat de Monica Macovei.
Demersuri pentru rascumparare
"Raportul comisiei numite de ministrul Culturii si Cultelor a aratat ca bratarile sunt autentice. Asadar, se fac demersuri pentru rascumpararea acestora" - Virgil Nitulescu.
Caini de contrabanda
Aproape 300 de caini din Romania, Italia si Spania au fost introdusi ilegal in Elvetia anul trecut de catre o organizatie de traficanti, informeaza "Le Matin Online".
Se inchid 88 de mine
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) va solicita acordul Guvernului pentru inchiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere.
VARF LA Bursa
Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au atins ieri cele mai ridicate valori de la infiintarea bursei, cea mai mare crestere, de 2,6%, fiind inregistrata de SIF-uri.
Pavel nu-si regaseste cadenta
Tenismanul Andrei Pavel continua seria neagra din circuitul profesionist, fiind eliminat, ieri, din primul tur al turneului de la Nottingham, de francezul Gilles Simon, care l-a invins cu 6-2, 4-6, 6-4.
Premii de Liga la Cluj
Fotbalistii de la CFR vor primi cate 50.000 de euro daca vor castiga titlul sau cate 25.000 de euro daca vor termina pe locul doi, a anuntat presedintele I. Muresan.
Da Vinci Si Disney, cei mai influenTi artiSti
Geniul renascentist si regele desenelor animate s-au situat pe primele locuri in topul celor mai influente personalitati din domeniul artistic, in urma unui sondaj realizat in Marea Britanie.
A vrut sa devina profesoara de religie
In 2003, Sinead O'Connor si-a anuntat retragerea definitiva din muzica, pentru a se dedica familiei, dar si pentru a se pregati sa devina profesoara de religie.