"Militienii au tabarat cu forta peste membrii sectiei de votare si politistii care asigurau paza. Au distrus cabinele de vot, mobilierul si i-au lovit pe cei care au incercat sa se impotriveasca. Militienii doreau sa dea foc buletinelor si listelor d
"Militienii au tabarat cu forta peste membrii sectiei de votare si politistii care asigurau paza. Au distrus cabinele de vot, mobilierul si i-au lovit pe cei care au incercat sa se impotriveasca. Militienii doreau sa dea foc buletinelor si listelor de vot, dar nu le-a reusit, intrucat membrii sectiei de votare nu le scosesera din safe", informeaza cotidianul Timpul de la Chisinau. Reporterul ziarului "Timpul", Valentina Basiul, prezent la Corjova a incercat sa fotografieze scenele de violenta insa militienii transnistreni au imobilizat-o si i-au sters fotografiile realizate din aparatul foto. In cadrul aceleiasi altercatii, reporterului i-a fost retinuta legitimatia de presa de catre militienii transnistreni. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.