Pentru ciclismul prezidential intre orele 10.00 si 15.00 a fost blocata circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant - principala artera a Chisinaului. Inainte de inceperea cursei - intitulata "Cupa presedintelui la ciclism" - Voronin a tinut un
Pentru ciclismul prezidential intre orele 10.00 si 15.00 a fost blocata circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant - principala artera a Chisinaului. Inainte de inceperea cursei - intitulata "Cupa presedintelui la ciclism" - Voronin a tinut un scurt discurs despre importanta acestor competitii, subliniind faptul ca ele au menirea de a propaga sportul biciclistilor in Republica Moldova si, in special, in mediul tinerei generatii. Apoi, a disparut in spatele scenei, de unde a iesit imbracat intr-un sort si tricou pe care era imprimat tricolorul. Spre uimirea spectatorilor, lui Vladimir Voronin i s-a adus o bicicleta si, insotit de bodyguarzi, la fel pe biciclete, seful statului a participat la cursa pentru amatori. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.