El a precizat ca fiecare intrare in statiune va costa 3 lei, un abonament pentru 24 de ore va costa 4 lei, un abonament pe sapte zile va costa 23 de lei, iar un abonament pe intregul sezon estival costa 246 de lei. Constantenii care au achizitionat m
El a precizat ca fiecare intrare in statiune va costa 3 lei, un abonament pentru 24 de ore va costa 4 lei, un abonament pe sapte zile va costa 23 de lei, iar un abonament pe intregul sezon estival costa 246 de lei. Constantenii care au achizitionat masini in leasing vor beneficia de un permis de libera trecere. Taxa de bariera va fi platita de toti turistii care provin din afara municipiului Constanta. Primarul Constantei a precizat ca banii proveniti din taxa de bariera vor fi investiti in activitati care sa creasca gradul de atractivitate al statiunii: spectacole, concursuri sportive, nautice si aeriene. Primaria Constantei va introduce si taxa de liniste, pe care o vor plati agentii economici din Constanta si Mamaia, care va fi intre 538 de lei si 1000 de lei pe an, in functie de suprafata unitatii. Fondurile provenite din taxa de liniste vor fi folosite pentru amplasarea de gardieni si bodyguarzi in Constanta si Mamaia, pentru siguranta publica. Curtea de Apel Constanta a decis, ieri, ca taxele locale speciale impuse pentru 2007 de Consiliul Local Municipal Constanta pentru statiunea Mamaia sunt legale si pot fi percepute de la agentii economici si turisti. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.