Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca pentru a-si primi salariul in continuare, Stefan Stoica si secundul sau, Stefan Crisan, vor fi obligati sa semneze condica de doua ori pe zi. "Trebuie sa semneze condica, la


Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca pentru a-si primi salariul in continuare, Stefan Stoica si secundul sau, Stefan Crisan, vor fi obligati sa semneze condica de doua ori pe zi. "Trebuie sa semneze condica, la ora 8.00 si la ora 16. 00, chiar daca in acest interval poate sa fie si la pescuit", a precizat Mititelu. Deciyia a fost luata de conducerea Universitatii luni, intr-o sedinta a Consiliului Director. Stoica si Crisan au fost demisi cu sapte etape inaintea finalului campionatului trecut, fiind inlocuiti de cuplul Cioroinau-Mogosanu. Stefan Stoica a preluat functia de antrenor al Universitatii Craiova la 25 septembrie 2006, iar craiovenii aveau doar sase puncte dupa noua etape. Stoica l-a inlocuit pe banca tehnica a echipei craiovene pe Ovidiu Stinga, care a demisionat, dupa ce oltenii a pierdut cu 0-2, in fata formatiei Otelul Galati, din etapa a 9-a a Ligii I. Stefan Stoica a fost demis dupa egalul obtinut de echipa olteana cu Unirea Urziceni, din etapa a 27-a, scor 0-0, dupa o serie de 11 partide fara victorie. Cu Stefan Stoica pe banca tehnica, Universitatea Craiova a adunat 5 victorii, 5 infrangeri si 8 rezultate de egalitate. Dupa demiterea sa de la Universitatea, Stefan Stoica a declarat ca este suparat pe conducerea echipei din Banie pentru modul in care l-a tratat cit timp a fost antrenor si l-a acuzat pe patronul Adrian Mititelu ca aplica in clubul craiovean propriile reguli, transformindu-si angajatii in sclavi.

In alta ordine de idei, oficialii Universitatii Craiova le-au propus omologilor de la Omonia Nicosia un schimb intre jucatorii Jeremie Njock si Musawengosi Mguni, dupa ce zilele trecute cele doua cluburi nu s-au inteles la pret pentru transferul lui Mguni in Banie. Atacantul Musawengosi Mguni (24 de ani), originar din Zimbabwe, a venit la Omonia Nicosia in 2006 si are 1,96 metri inaltime, exact la fel cit masoara si Jeremie Njock. Camerunezul a fost trimis in finalul sezonului trecut la echipa a doua a clubului, Primavara Craiova, si a fost amendat cu 10.000 de dolari, pe motiv ca a acordat interviuri fara acordul conducerii, avind in contract o clauza prin care i se interzice acest lucru. Jeremie Njock a semnat pentru Universitatea Craiova in iarna trecuta, oltenii platind 250.000 de dolari pentru aducerea sa de la formatia Brest, din Liga a II-a franceza. Njock a marcat pentru Universitatea trei goluri in sapte partide si avea cel mai mare contract din echipa, 200.000 de dolari pe an.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.